i w sumie, macie racje, ja chcialem electroweepa wywalic, Qba go zostawil za aktywnosc, wiec, z Fabiem zrobie tak samo... FARBIO WRACA na moja odpowiedzialnosc
podobaja mi sie te zmiany Wkoncu jest dobrze wykonywana robota !! jeszcze jest duzo do zrobienia ,ale forum jest na dobrej drodze ! Piwo dla wszystkich!
SKŁAD NA DZIŚ: Baby Directz Critz ; ) dan 4tune e'Attis electromasterz electroweep Moander_DJ Shekerz Squarz Kamel + Fabio (Enricoo)
Szczerze? moim zdaniem powinny być 2 pod kategorie tj. Music producer i YOUNG music producer... (bynajmniej... young nie oznacza wieku) żeby trzymać poziom z najwyzszej półki a nie ciągle pajacować (sorry jeżeli kogoś uraziłem ale to tylko moja opinia) przynajmniej skończyło by sie to ciągłe pitolenie kto tak a kto nie... jeżeli byłby własnie taki podział to w Music producer ja osobiscie widzę tylko 1.e'Attis 2.Moander 3.EWENTUALNIE Dan4Tune i Baby Directz a reszta do young music producer
Szczerze ? Arturo Grzywa Ma racje Takie cos tez powinno byc ... bo na MP osoba powinna miec naprawde wysoki poziom ,dla mnie tylko na ta range zasluguja Electromasterz,Dan4Tune,Trey Ennce,Zoot(no nei do konca,ale teraz bym zniosl ) Critz Reszta Young Music Producer ... Tyle
heh pewne chodzi o to ze nie ma fulli ? ; ) mam releasy i nie moge dac w neta najszybciej koncowka lipca i jak juz kiedys mowilem stawiam po prostu na jakosc. ; )
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum