Rejestracja: 2007-04-26, 18:33 Posty: 2012 Postawił: 204 piw(a) Otrzymał: 1275 piw(a)
Ulubiony producent: DJs From Mars
Createx napisał(a):
Ale nie o to mi chodzi... Chodzi mi o to, że jak wchdzę na forum i zjeżdżam paskiem na dół to żeby w dziale było napisane od razu kto jest, jak wcześniej. A teraz tego nie ma. A wiadomo, to zawsze jest jakaś promocja i dla forum i dla nich I zawsze szybciej wejdziesz w nich niż będziesz klikał po kilka razy, żeby w końcu się dostać do jakiegoś MP i mu napisać coś w jego temacie... Czaisz o co mi chodzi?
Jak nie mają swoich podfór, to jak mamy zrobić, żeby byli widoczni? Andre, kto Twoim zdaniem powinien mieć jeszcze MP?
Ostatnio edytowany przez Qburiuz, 2009-07-09, 15:24, edytowano w sumie 1 raz
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Cytuj:
Jeśli nie mają swoich podfór, to jak niby mamy to zrobić?
a po co Ci te podfora ? jest dobrze jak jest.Przejrzyscie i Schludnie bez zbednego syfu. Jak przykladowy Kowalski bedzie chcial zobaczyc kto ma MP to sobie wejdzie do grupy i zobaczy nie wiem po co robic z igly widly.
Ostatnio edytowany przez ZOOT, 2009-07-09, 15:31, edytowano w sumie 1 raz
Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post: Qburiuz
Createx
Temat postu:
Wysłany: 2009-07-09, 15:30
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Qburiuz napisał(a):
Createx napisał(a):
Cytuj:
Jeśli nie mają swoich podfór, to jak niby mamy to zrobić?
A z jakiego powodu nie mogą ich mieć?
Tak ustaliliśmy i napisaliśmy w pierwszym poście.
Wiem, widziałem, chciałem znać powód
Cytuj:
a po co Ci te podfora ? jest dobrze jak jest.
Pisałem wcześniej. i napisał też Critz: ''Ale o to chodzi, żeby rzucało się to w oczy Nie każdy będzie chciał wchodzić i sprawdzać kto jest w MP Lepiej żeby to było na widoku ''
W miejscu jednej ze strzałek można umieścić coś takiego: Zobacz aktualną listę Music Producers i po kliknięciu w ten napis zostajemy przekierowani na: http://www.clubworld.pl/groupcp.php?g=12 albo po najechaniu na ten napis pojawia się chmurka (tak jak w release'ach i setach) z listą aktualnych MP.
Iwan : Fabio nie ma rangi, bo wg mnie jest za słaby
jesli fabio jest za slaby no to ja nie wiem jaki to musi byc super poziom Nie powiedzialbym ze np. bez urazy panowie... Electroweep albo Squarz Kamel jest lepszy od Fabia ;]
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum