Dared2Release za pomysł i wstępny projekt gazetki Davezz za grafikę, loga oraz ostateczny wygląd gazetki jak i jej finalny montaż Dla naszych redaktorów (Pshemo,Sielc,Daveez i moja skromna osoba Clubber) [jeśli kogoś pominąłem, proszę się upomnieć ]
oczywiśćie do tego trzeba dodać podziękowania za czas jaki musieliście poświęcić
Dla wszystkich tych którzy swoimi opiniami wspierali naszą pracę nad gazetką, dla wszystkich komentujących i oceniających oraz dla tych którzy chociaż w jakimś małym stopniu pomagali przy powstawaniu gazetki
Liczę na wiele komentarzy na temat pierwszego numeru, mile widziane są jakieś wytyczne na przyszły numer, mianowicie sprawy techniczne i wizualne, wszystkie propozycje artykułów będzie można składać w temacie Miesięcznik dla producentów muzycznych - Clubworld 12/2009, który niebawem zostanie utworzony
A zatem Enjoy!
_________________ Clubber is Back!
Ostatnio edytowany przez DJ Clubber, 2009-11-12, 11:20, edytowano w sumie 1 raz
[ Dodano: 2009-11-11, 22:06 ] Wiec tak opinia moja taka b ede czepiel sie szczegolow zeby nastepnymrazem wyszlo jeszcze lepiej:
1.nie podpisane przez kogo opisane sa arty
2.nie wiem kto pisal o EWSO ale ten art prawie nie zawiera informacji zastanawiam sie czy ktos kto go pisal mial wogle do czynienie z ta wtyka??
3.
Cytuj:
Po Prawej widzimy najobszerniejszą wersję Complete Plus.
a screen jest po lewej
4.art o falach nie podoba mi sie wogle praktycznie nic nie jest powiedziane
5.zmienilbym koncepcje zeby wieksze ssy byly i podpisy do samych ss tak jak ma to miejsce w eis przybralaby gazeta na objetosci wzrokowo chociaz
6. dodam jak wymysle
myslalem ze bedziej bardzie pro
_________________ [url].................[/url] Wszyscy leżymy w rynsztoku. Ale niektórzy z nas sięgają po gwiazdy.
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Mi sie podoba tylko ten Backreverb trochę tak nie do końca syto wytłumaczony. Więcej screenów by się przydało... Ale i tak jest git!
To dopiero początek pracy! Teraz trzeba to wypromować. Kto może niech wrzuca na inne fora, warezy, rozsyła do znajomych itd. Pschemo, był temat w którym dałem prawie finalną wersję i tam było miejsce na komentarze (oczywiście mało kto coś tam napisał i pewnie teraz będą się krzaczyć gdy na poprawki trochę za późno). Może dzięki tobie następny numer będzie lepszy...
Wysłałem Clubberowi nowy dokument z drobnymi poprawkami...
A ja wam powiem że jest moc i to duża - wieje czymś czego jeszcze w polskim internecie chyba nie było wreszcie coś oryginalnego - Sielczu za samą ideę tej "gazetki" masz u mnie flaszkę na zlocie v.2
a co do czepiania się to ja się przyczepię tylko do jednej rzeczy "MIESIĘCZNIK" ... czy droga redakcjo wyrobicie się z materiałami i złożeniem drugiego numeru na grudzień
wyślijcie mi art na info@dared2release.com bo w robocie go nie mam jak ściągnąć (dns blokuje stronę), albo niech ktoś wrzuci to jako załącznik do posta dzięki
Rejestracja: 2008-01-31, 22:17 Posty: 442 Miejscowość: Tranceland Postawił: 209 piw(a) Otrzymał: 470 piw(a)
Soft: Kalkulator v 0.1
Gatunki muzyczne: Uplift/Progres/HS/ i wszystko co ŁUPIE! xD
Ulubiony producent: Daniel Kandi/Sebastian White
1. kto jest odpowiedzialny za ostateczny rendering do pdf'a?
2. "W tym wydaniu" co to jest za tło i czemu takie? Dlaczego tekst jest zakreślony na czarno, kompletnie to nie wygląda ;\
3. Po co dwie klauzule i to jeszcze nie wiem czemu na czerwono, o prawach autorskich? Dlaczego link jest na niebiesko? Nie ma dopisanego numeru Ustawy.
4. Waveform ma za duże obrazki.
5. Na drugiej strony nie ma autorów.
6. Kompresor vs Limiter - kto to formatował? Czy osoba, która zajmowała się tym jako ostatnia zna w ogóle Worda? Część kursywą, część normalnie. No panowie, tak nie jest dobrze 7. Nie ma miesiąca wydania, jest tylko numer, kicha kompletna.
Wyślijcie mi projekt w .docx to dzisiaj to poprawię wieczorem i przedstawię swoją propozycję. W obecnej wersji nie chcę być tam podpisany, albo robimy to pro, albo nie robimy. Czy widzieliście kiedyś takie "gazetki" z różnie napisanymi artykułami? Poza tym gramatyka... "Jedenasto krotnie" ;\ prof. pisze się z małej. Jest wersja Platinum czy "O Platinum"? Podwójne spacje między wyrazami też nie powinny się znaleźć.
Dared2Release, ty miałeś się zajmować ale zniknąłeś z forum więc wybrano mnie na dokończenie wszystkiego. Zrobiłem jak umiałem. Napisałem posta w którym dałem prawie skończony dokument i tam był czas na zmiany ale oczywiście prawie nikt tam słowa nie napisał. Dopiero teraz gdy założyliśmy oficjalny temat chcecie wprowadzać zmiany! Tutaj daję dokument z Worda poprawcie sobie jak chcecie ja nie chcę mieć z tym już nic wspólnego! Dziękuję.
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Myvufu05
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum