Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post: djciapek
Krzysiek
Temat postu: Re: Konkurs na hymn ClubWorld
Wysłany: 2010-02-16, 18:53
Rejestracja: 2008-09-13, 11:06 Posty: 926 Miejscowość: HS Land Postawił: 450 piw(a) Otrzymał: 660 piw(a)
Soft: FL Studio 9.0.3
Gatunki muzyczne: Hardstyle & Symfonia
Ulubiony producent: Max Enforcer, Fusion Team and Italio HS
ehh moim zdaniem bez sensu . Forum nie jest jednej tematyki muzycznej, więc mogłoby dojść do sprzeczności ;p Choc mógłbym posłuchac jakis probek na miano hymnu ;p
_________________ "Nie wierzysz w swoje możliwości ? To uwierz bo każdy jest wyjątkowym człowiekiem" "This is what I love, and can't stop lovin"
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
ciapek czyżbyś dostał maila od innego konkurencyjnego forum tak jak ja ? według mnie nie ma sensu po co nam to?;> gdzie to pokarzemy? jak podpiszemy itd... zrobimy konkurs ktoś bd chciał od razu nagrody bo bd za free ja nie robię itd. za dużo kłopotu
Rejestracja: 2008-01-31, 22:17 Posty: 442 Miejscowość: Tranceland Postawił: 209 piw(a) Otrzymał: 470 piw(a)
Soft: Kalkulator v 0.1
Gatunki muzyczne: Uplift/Progres/HS/ i wszystko co ŁUPIE! xD
Ulubiony producent: Daniel Kandi/Sebastian White
zacny pomysl slawomirusie ;] intro clubworld set a nagroda bedzie sama bytnosci na secie bardzo dobry pomysl
Rejestracja: 2008-08-17, 19:17 Posty: 934 Miejscowość: Kłodawa Postawił: 322 piw(a) Otrzymał: 259 piw(a)
Soft: FL8, Ableton 8,
Gatunki muzyczne: Funky, Soulful, Disco, Progressive House
Ulubiony producent: Hed Kandi,Grant Nelson, Junior Jack, Raul Rincon, Glenn Morrison, Deadmau5, Adam K & Soha
R-Max od razu pomyslałem oo c***-n***** też mnie męczą tym spamem Uważam, że ten konkurs jest niepotrzebny ponieważ może doprowadzić do wielu kłótni podam przykład : ktoś zrobi średni elektro-house i wygra aa osoba, która zrobi o wiele lepszy minimial lub inny gatunek mniej komercyjny i przegra z gorszym kawałkiem. Na jego miejscu bym się kłócił pzdr.
_________________ http://www.myspace.com/69Davepl
Jakieś pytania ?? Piszcie !! zawsze będe starał się odpisać ;)
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], guivadightaum
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum