Dobra dobra nie obchodzi Mni czy golisz czy nie ,temat jest o konkursie na hymn ,wiec wypowiadaj sie normalnie Chyba ze chcesz nabijac sobie WARNY zamiast sensownych postow ? i nie offtopuj juz w tym temacie !
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
według mnie pomysł nie wypali dlatego chociażby że na forum są ludzie którzy robią w Electro, Housie, Electro-House i innym ich pochodnych, Trance, Hardstyle Hands Up i nikt nie zrobi tak żeby każdemu dogodzić, a każdy jakby miał zrobić melodie itp do hymnu to w końcu będzie można wybrać z każdego gatunku po jednym i co?? decydować który styl jest the best??
Rejestracja: 2008-01-31, 22:17 Posty: 442 Miejscowość: Tranceland Postawił: 209 piw(a) Otrzymał: 470 piw(a)
Soft: Kalkulator v 0.1
Gatunki muzyczne: Uplift/Progres/HS/ i wszystko co ŁUPIE! xD
Ulubiony producent: Daniel Kandi/Sebastian White
ale to moze byc tez dobra mysl niech kazdy zrobi w swoim stylu i potem sie wybierze najlepsze z e,h, e-h, trance etc. tylko trzeba jakis dobry motyw [czyt. melo] i mozna zrobic jakis vinyl np i puscic w net bo to tez by byla promocja w jakims stopniu
przy ocenie i porownanie nie ma znaczenia gust muzyczny tylko jak kto coś zrobil czy sie napracowal czy odwalil... i lecial standardem
_________________ Możesz kupić książkę,ale nie kupisz wiedzy - u nas jest za darmo :D http://forum.pctown.pl - forum komputerowe http://pctown.pl oświadczam wszech i wobec, że KaSieczka jest moją żoną, od dnia 19 lipca :D a teraz w dniu 2009.07.18 dowiedzialem sie ze bede ojcem :D
Rejestracja: 2011-09-16, 09:43 Posty: 5 Miejscowość: Łomża Postawił: 0 piw(a) Otrzymał: 0 piw(a)
Soft: Fruity Loops
Gatunki muzyczne: House oraz prawie wszystkie jego odmiany
Ulubiony producent: Mike Candys, Marcus Maison...
Więc ja podrzucam wam swój utwór w ramach tego konkursu
Jest to jeszcze previev ale chętnie udostepnie go gdy skoncze
Rejestracja: 2011-09-16, 09:43 Posty: 5 Miejscowość: Łomża Postawił: 0 piw(a) Otrzymał: 0 piw(a)
Haha rzeczywiście ;P Czyżby to forum to juz tylko "statek widmo" ?
No i od niedawna ja ... Zapraszam do przesłuchania nowego Remixu który wrzucam w odpowiedni dział Pozdrawiam
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum