Rejestracja: 2007-04-26, 18:33 Posty: 2012 Postawił: 204 piw(a) Otrzymał: 1275 piw(a)
Ulubiony producent: DJs From Mars
Skoro tyle jest chętnych na hymn to dogłębnie przedyskutujemy ten pomysł i niewykluczone, że następny konkurs będzie właśnie polegał na zrobieniu hymnu forum, zobaczymy.
Ostatnio edytowany przez Qburiuz, 2009-10-24, 17:20, edytowano w sumie 1 raz
Faq, zauważyłem, że jak się nie dostałeś na jakiegoś seta, to mówiłeś o układach i znajomościach. .
przepraszam bardzo ale kiedy tak było? powiedziałem wtedy że lipa że sie niedostaliśmy i nawet nie ściągam ale że o znajomościach t osobie nie przypominam żebym JA mówił;]
dobra nie jedźcie już po mnie. poprostu zły już człowiek jest. a hand up wcale taki oklepany nie jest, własnie żeby nei był oklepany układałem 2 melo ;p koniec
@Deejay_Qba - no jedyny który dobrą opinie wyraził a nie jak wszyscy "nie płacz bo niewygrałeś" masz za to piwo u mnie
Co do hymny, to moim zdaniem Admini powinni narzucić styl, w jakim powinien on być, bo z tego co widzę, to na forum jest kilka gatunków muzyki, które przeważają nad innymi I w ogóle zrobić nowy temat, żeby tutaj nie spamować o następnych konkursach
to troche glupie by bylo bo np. narzuca styl trance i co??
Tylko ci ktorzy tworza trance beda dzialac a c co electro, hands up itp. nie albo beda probowac i im napewno nie wyjdzie moim zdaniem glupia opcja (bez obrazy)
no to wtedy będzie forum o przeważającej tematyce i producentach trance, a będzie miało hymn w stylu electro (to tylko przykład ), więc to tym bardziej bez sensu A dobry producent zrobi każdy z tych rodzajów muzyki
electromasterz, co racja to racja. Jak się narzuci jeden styl to większość osób z forum będzie ograniczona, a i bez tego co niektórym się po prostu coś nie podoba. Jak się zrobi naprawdę dobry kawałek który ZASŁUGUJE na wygraną w konkursie napewno zostanie to docenione i nieważne jaki to będzie styl.
dajcie lepiej cos ciekawszego ... np najlepszy remix jakeigos kawalka starego teance albo costakiego ! to bedzie poprzeczka a nie jakis reksio zwracam sie do was z prosba o to haha
manequin, dokładnie. Chcieliśmy zobaczyć na co stać naszych forumowych MP:)
Prawdziwy producent potrafi zrobic hit z byle g****. I o to właśnie tu chodziło. Ludzie chcieli by rmx paki niewiadomo jakich hitów, tylko po co? Chcecie remixować to remixujcie co chcecie i nie wypowiadajcie się że tam niby zrobił bym remix ale rmx pak dziadoski itp. Waveboy pokazał co się da z tym zrobić i wszystkich pobil na głowe. Oczywiście wszystkie produkcje z "podium" stoją na dobrym poziomie moim zdaniem. i cieszę że ten konkurs sie jednak udał
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Paolo Avanti
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum