Witam!
Jest już po północy wiec czas najwyższy zamknąć przyjmowanie zgłoszeń, zaprezentować Wam wszystkie prace i otworzyć obiecaną ankietę
Więc od tej pory możecie głosować na Waszych faworytów i komentować wszystkie kawałki..... jednak przypominam, że ostateczną decyzję co do zwycięzców podejmą Administratorzy i Moderatorzy, a wyniki poznacie już 14 czerwca.
Więc koniec tego gadania i prezentuję Wam nadesłane kawałki:
Przesłuchałem wszystkie i szczerze mówiąc, to liczyłem na trochę większą pomysłowość Ale to może ja mam dziwne wymagania, bo chciałem usłyszeć reksia w wersji trance, chillout lub drum'n'bass No nic, szkoda, ale tak znowu źle nie jest Już raczej wybrałem na kogo będę głosować Ale tutaj nie powiem
Mój typ to Externalblare. Co prawda nie jest idealnie, ale moimz daniem to taka solidna pisoenka (trochę kick mógłby być ciekawszy). Wpadła mi w ucho, spokojna, zarazem wesoła, niezbyt skomplikowana.. Cikawy jeszcze był Waveboy, styl ok, ale wykonanie ciut za słabe
No a ogólnie to trochę za mało wyobraźni panowie (i panie? ), ale myślę, że z każdym konkursem będzie lepiej
pewnie że Highness! najlepszy remix! dla mnie osobiscie inne są drętwe najbardziej podoba mi sie highnsess. w sumie Waveboy tez niezly ale highness dla mnie lepszy:)
no wiec moja wypowiedz bedzie wygladac tak dwa projekty zakoszone z clubworld <benny style> i jak dla mnie odpadaja, a miejsca wygladaja tak:
1. Waveboy (A ktozby inny? )
2. Faq (Dobry hands up i chyba jedyny w tym zestawie 3. James Sheerex (Bassik fajnie wkreca, technicznie tez dobrze 4. Electromasterz (Wejscie fajnie wkreca w utworek Lead z bassem nie wspolpracuej pozniej i to troche zepsulo efekt ;/ ale ogolnie ciekawie)
5. Externalblare - (Gdyby nie ten bass to na pewno bylby wyzej bo leadzik fajnie wkreca i przejscia tez mi sie podobaly)
Tam jeszcze dwoch kolegow w ciezszych klimatach zrobilo remix, i tez mi sie podobaly ale jakos nie mam serca oceniac reksia w hardcore ale dobra robota
W akzdym razie wypadaja oczywiscie panowie Highness i Acuc bo widac prosto z mostu ze to nie ich wlasny projekt ;/ przykro mi ale lepiej zrobic cos swojego niz podmienic projekt...
zadna pozycja mi nie podchodzi, same electro/housowe brzmienia praktycznie, gdzies tam jakis jump/handsup, a na coś ambitniejszego nikt sie nie pokusił
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], owoc1985
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum