Witam.
Jak zapewne zauważyliście mieliśmy małe problemy z serwerem. Ostatnia kopia bazy danych jest z dnia 6 maja więc wszystkie posty po tej dacie przepadły - w tym również informacja o naszym konkursie
Witam Szanownych Forumowiczów

Dzisiaj ruszamy z pierwszym oficjalnym konkursem ClubWorld.pl

Więc tak: konkurs polega na zremixowaniu głównego motywu z kreskówki "Reksio".
W paczce poniżej znajdują się potrzebne materiały.
DOWNLOAD Gotowe remixy w formacie mp3 przysyłajcie do mnie (pw, mail, gg... jak Wam wygodnie)
do 7 czerwca 2008 r. włącznie.Zwycięzców poznacie 14 czerwca, natomiast już 8 czerwca otwieram specjalna ankietę,
w której userzy będą mogli głosować na Wasze dzieła, jednak ostateczna decyzje podejmie
Administracja i Moderatorzy ClubWorld.pl, czyli: Deejay_Qba, eX, N-Myron, Ristoff, Animatrix, Anzelmo, Beat Master, format, Lukmack, manequin, Mike Moor
Teraz kilka ważnych informacji:
1) Wszelkie "megamixy" wykonane jedynie za pomocą prostych programów typu: eJay, czy
Virtual DJ nie będą brane pod uwagę.
2) Każdy uczestnik konkursu może podesłać tylko jedna prace. W przypadku podesłania
mi przez dana osobę kolejnych remixów brana pod uwagę będzie jedynie pierwsza wersja.
3) Admini i Moderatorzy ClubWorld.pl nie mogą brać udziału w konkursie.
4) Czas trwania utworu: minimum 4 minuty.
5) Zabrania sie publikowania swoich prac gdziekolwiek przed zakończeniem przyjmowania
zgłoszeń tj. do 7 czerwiec 2008 r. włącznie.
Dotyczy to również wersji demo!
6) Przyjmujemy utwory umieszczone wyłącznie na serwerze zippyshare.com
7) Administracja zastrzega sobie prawo do ewentualnych zmian w regulaminie. Oczywiście
w takim przypadku userzy zostaną natychmiast o nich powiadomieni.
8) W przypadku wspólnych remixów ewentualna nagroda powędruje do osoby, od której
otrzymałem remix. Od Was zależy jak sie nią podzielicie.
9) Nazwa utworu musi wyglądać następująco: "Wykonawca - Reksio" gdzie Wykonawca koniecznie oznacza Twój dokładny login z ClubWorld.pl!
Za nieprzestrzeganie regulaminu - dyskwalifikacja.
A teraz o nagrodach

I miejsce:
- Strona www we flashu wykonana przez Anzelmo,z miesięcznym bannerem na stronie głównej clubworld.pl, button'em na ClubWorld'owym ftp oraz mail'ingiem (adres do Twojej strony zostanie wysłany mailem do wszystkich userów naszego forum).
- Konto na portalu torrenty.org
II miejsce:
-Strona www w xhtml'u wykonana przez Formata i Maneqiun'a, miesieczny button na stronie
głównej ClubWorld.pl i ClubWorld'owym ftp.
-Konto na portalu torrenty.org
III miejsce
- Konto na portalu torrenty.org
To by chyba było na tyle. Wszelkie pytania kierujcie do mnie (pw lub gg).
Wszystkim uczestnikom życzymy powodzenia i liczymy na Waszą kreatywność.
Pamiętajcie, ze chodzi nam o ocenę Waszych pomysłów co do aranżacji tego konkretnego
utworu. Więc choćby kawałek był niewiadomo jak dobry, lecz będzie miał w środku jedynie bezmyślnie wklejonym sampel z melodyjką z "Reksia" to szanse na wygraną są znikome.
PS nie przesyłajcie mi samych linków.... zaznaczcie, ze to otwór konkursowy
i upewnijcie sie, ze go odebrałem

PzDr.