Szczerze to teledysk nie zbyt ciekawy Po prostu troszkę nudny... Przyciąga jedynie "dupami i cyckami" A co do nuty to ma w sobie to coś i taka fajna spokojna i ogółem podoba mi się
_________________ <ZiOm> Hehe, ciekawe co by bylo jakby ta dziewczyna Peji na koncercie nie przyjela oswiadczyn i powiedziala "nie" <Max> No jak to co? "Wiecie co z nia zrobic, nie?" steam: Karczew gg: 7449237 lub 5593615
Temat postu: Re: Kalwi & Remi - Kiss (official video)
Wysłany: 2010-06-05, 13:56
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
Ne!tan nawet jest na teledysku już słyszałem i dałem komenta na yt
Temat postu: Re: Kalwi & Remi - Kiss (official video)
Wysłany: 2010-06-05, 14:25
0:42 twarz BabiegoD ale jakoś niewyraźnie wygląda : ) nie brał rutinoscorbinu 1:33 kalwim całuje BabiegoD w szyje : P łeeeee 2:19 najlepsze cycki jakie widziałem w teledysku nakręconym przez polaków. Brawo
Dla niezorientowanych Neitan to typ w koszulce z takim je.butnym wielkim &
Ogólnie jestem bardziej fotogeniczny od całej tej trójcy i jakby mnie wzięli do teledysku to by oglądalność była 10x większa ale nie hahaha
2:19 najlepsze cycki jakie widziałem w teledysku nakręconym przez polaków. Brawo
nie widziałeś moich :D
_________________ <ZiOm> Hehe, ciekawe co by bylo jakby ta dziewczyna Peji na koncercie nie przyjela oswiadczyn i powiedziala "nie" <Max> No jak to co? "Wiecie co z nia zrobic, nie?" steam: Karczew gg: 7449237 lub 5593615
Zarejestrowani użytkownicy: Draillaordign, Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum