:olaboga: Moim zdaniem nie wiem czy słusznie : > hahaha nie wiem kto to widział dawać ksywę po zmarłym tragicznie psie Ale jak dla mnie Max wcale nie kojarzy się z "pieskiem" BTW bardzo uprzejmy (chyba nie pijący) albo po prostu za wcześnie ten wywiad był robiony ogólnie spoko chłopak nie wiem co oni chcą od niego robi muzę dalej z tym prostych i nie swoich brzmień Ale i nie zapominajmy o tym, że wy też wszystkiego nie kręcicie Oj się mogę założyć .
_________________ 89% graczy uważa że grafika w grach jest najważniejsza. Jeśli, należysz do 11% tak nie myślących, wklej to do sygnatur....
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
To że posiada teraz Virusa to nie oznacza, że nie robił kawałków które były proste jak budowa cepa i się dzięki nimi wybił
Czyżbyś miał tutaj na myśli get down Fakt - patrząc na projekt tego kawałka można doznać porażenia od tego jak jest on prosto skonstruowany ale według mnie wynika to z faktu takiego że Adrian swoje początki miał na FL'u bodajże 3 i kompie o procku poniżej 1gHz i ilości ramu równej 256 mega - jaki z tego wniosek ... gość ma na prawdę zajebistego farta że mu się udało wybić i to tak wysoko a jednocześnie respect dla niego za to że mu się to udało choć tak na poważnie to zaczynając nie miał nic ... nawet sprzętu
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum