jak juz wczesniej pisałem, klub fajny tylko przereklamowany. Klimat troszke za bardzo komercyjny jak dla mnie powinni tam grac wiecej electro ale spox.
jakos ostatnio nie bylem przez dlugi czas w energy, i jak narazie sie tam nie wybieram.
Polecam kazdemu KLUB OZON w Żywcu, zarabisty klimat i swietna zabawa do samego rana
oooo taak Ozon też wymiata ale na jego temat chyba będziemy musieli pogadać w osobnym dziale - i do tego może dało by się zaprosić na forum Mariusza i Pawła ....
A wracając do Energy to coś czuję że w grudniu sie wybiorę bo zajebiście dawno tam nie byłem poza tym trzeba rozruszać kości
"Wielokrotnie przebudowana dyskoteka istnieje i działa już od 13 lat. (...) Wielokrotnie przebudowywana dyskoteka istnieje i działa już od 15 lat"
HaHaHa!
Nie ma to, jak doskonała wypowiedź. Co do muzyki - grają tam sam syf - stupid house, eurodance etc. I nawet Deepack im nie pomoże.
Nikt im nie musi pomagać bo sobie doskonale radzą... świadczy o tym samo zainteresowanie.. sądząc po wypowiedziach wyżej nie tylko ludzie z Krakowa i okolic odwiedzają NRG. pozdro.
_________________ Człowiek rodzi sie mądry.. dopiero potem idzie do szkoły.
Wk**wiam sie gdy ktos twierdzi ze minusem Energy jest to ze graja tam bardziej komercyjne klimaty wiem ze nie kazdemu to pasuje (mi akurat nie przeszkadza wogole) ale ja mam takie pytanie do tych co tak twierdza, wy idziecie na dyskoteke sie zabawic czy posluchac muzyki?
A co do samego klubu to miazga jest tam zajebiscie, bylem tam juz kilkanascie razy i duzy plus to to ze tam publika potrafi sie bawic w przeciwienstwie do innych dyskotek Pozdro.
Nigdy jeszcze nie bylem w Energy2000 no moze nie dlugo sie tam ...wybiore Mi tam sie podoba ta dyskoteka, rezydenci klubu spoko są, muzyka takze.
Dzisiaj w Energy2000 są URODZINY MAXA FARENTHIDE Transmisja bedzie w radiu party
Szczerze nie polecam, byłem raz i razcej nie wroce.Zero ambitnej muzy na poziomie, totalna komercha, ciagłe gadanie przez mikrofon czasami piosenki z zsali dance byly puszczane na "technicznej" . A jesli kots mowi czy jade sie zabawic do klubu czy muzyki posluchac to odpowiem szczerze ze przy takiej nucie jak jest tam grana bardzije wymygajacym klubowiczom ciezko sie bedzie wybawic.ani jednego utworku z gatunku trance nie bylo co jak dla mnie jest totalna porazka.impreza skonczyla sie o 4:18 a ludzi jeszcze bylo sporo na parkiecie nie wiem co widzicie w tym klubie i pewnie nigdy tego nie zrozumiem.Śluchaczom bardziej ambitnej nuty nie radze tam jechac lepiej wybrac 139.Jedyne co zasluguje na pochwale to zajeb.. wystroj, oswietlenie itp teszta niestety kupy sie nie trzyma, nawet ochrona jest ze tak powiem chamska....
Ale wiesz to nie zależy od Dj'a bo jak szef każe grać pod publike to co Dj ma zrobić ? A powiem ci, że Maximo, Thomas, Bolek, Hubertus napewno mało nie zarabiają jak grają w NRG
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Cytuj:
Nie ma to, jak doskonała wypowiedź. Co do muzyki - grają tam sam syf - stupid house, eurodance etc. I nawet Deepack im nie pomoże.
Moim zdaniem dobrze powiedział, też nie lubię Energy i też mi się nie podobają nutki, jakie tam grają. Ale nie mówię, że nie chciałbym, by poleciała tam moja nutka
ja tez zbytnio nie przepadam za e2000 po 1 primo wedlug mnie jest przereklamowane a po za tym to musze sie z kamilosem zgodzic ze komerche gra i w sumie nic po za tym ogolnie jesli chodzi o club jako budynek to spoko bo nawet nad pisuarem sa ekrany ale tak to srednio w piatek same dresiki i troche dzieci (jeden to chyba z 14 lat mial jak tam bylem) poza tym to troche cpunow co w kiblu daja w zyle i to chyba bylo by na tyle
_________________ Zmień sobie ten obrazek w podpisie, bo jest za duży ~ Admin
a gdzie jest cos napisane o wieklosci obrazka??? klakier
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
No przypilnować trochę by mogli Co, 14 lat to dziecko? Nie obrażaj mnie Nie no, nie pasują mi utworki, które tam grają, cały czas Farenthide, Tune Up, Cascada, a jak poleci ktoś inny to taka wiocha Nie przepadam za ich repertuarem DJ'skim
hmmm jak tak czytam wasze opinie to doszedłem do wniosku że jednak dzisiaj pojadę do tego energy z kumplami i rozwieję wasze wątpliwości ale mam także nadzieję że zdajecie sobie sprawę z tego że głównym odpowiedzialnym za klimat klubu jest właściciel a po nim rezydent - to ta dwójka decyduje co będzie grane na imprezie
jak chcecie posłuchać czegoś odrobinę ambitniejszego to zapraszam do mnie gwarantuję sporą dawkę electro z lekkimi domieszkami minimal'a + trance + off koz trochę komerchy aaaa ostatnio w sobotę zagrałem nawet REEAGE czy jak to się tam pisze i ludzie się bawili
p.s. wracając do energy nie wiem czy wiecie ale jest już pewniakiem informacja że klub będzie przeżywał kolejny remont .... tym razem dobudowują jeszcze jedno piętro które ma powiększyć powierzchnię klubu o drugie tyle ile jest teraz
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum