pikolicie hipolicie .... Energy miażdży system i guzik prawda z tą komerchą był kolego co twierdzi że energy jest spalone choćby raz na imprezie w tym klubie Jeśli nie to co sie wypowiadasz Ja też na samym moim początku muzycznej ścieżki twierdziłem że Energy to wieś - nawet tak opisywałem foldery z Energy mixami jak mi jakiś Ziomek przyniósł płytkę ale pojechałem tam z koleżanką raz na impreze i nie chciałem z tamtąd już wyjść A te kluby o których kolega mówi to niby takie rewelacyjne a co w nich takiego rewelacyjnego że o drugiej w nocy w połowie z nich jest już pusto
Dobrze że teraz będzie kolejna zmiana wyglądu Energy (Hubertuse w Energy Mixie mówił) bo ostatnio modernizacje przeszedł Klub "Eden 139"... WRÓĆ! Teraz już się nazywa "Club 139". No i po tej modernizacji 139 miażdży nawet nasze kochane Energy 2000...
Po modernizacji, Energy znowu będzie rządzić, tak czuje...
była by faza jakby dobudowali 3-cią sale rozmiarów 1-szej W sumie za klubem jest jeszcze kawałek gruntu to mogli by coś zrobić w tej sprawie ;p
Ale ja wiem czy ten remont im jest potrzebny i kiedy go niby zrobią ...
byłem na Jensie O superancko było a uwieżycie że mnie wpuscili a ja miałem ledwo skaczone 14 lat??:D no przyznam ze co do systemu nagłośniającego jestem pod wrażeniem ale oswietlenie nie robi jakiejs najwiekszej jakosci mogli by oswietlenie i effekty troche odswieżyć owszem niedawno grali dosyć dużo muzyki komercyjnej jakasa falal normalnie byla ale jak widać już przeszło z tą komercha i dobrze no to co 26-27 październik b d party dj hubertusa 25 sierpnie Basse Hunter lżejsze klimaty będzie pewnie grać ale tam kazdej nuty da sie sluchać można powiedzieć że najlepszy klub w polsce nie stety nie najwiekszy ;/ ale i tak jest duzy i jest sexi
hehe ile latek kolega ma 14 to pewnie byłeś w piątek no w sumie jak dla mnie to jest chyba jedyna wada tego klubu ... w piątek wejdą nawet dzieci za to w sobote jest inna rozmowa byłem świadkiem jak panna co jej brakowało miesiąc do 18 nie weszła A co do oświetlenia to uwierzcie mi są kluby które nie mają nawet 1/4 standardu Energy - ot taki Akropol w Czchowie
Za rok muszę tam jechać i bez przesady że grają tam samą komerche! Trancowe kawałki też lecą! Mieszkam nie daleko Częstochowy i stwierdzam że tu jest wiocha a nie w energy.
Ristoffku , za roczek będe miał dopiero 18 więc dopiero wtedy będę mógł wbić Kumpel jeszcze zda na prawko więc na cały weekend mogę się wybrać.. Liczę że załatwiłbyś jakiś nocleg
co do wpuszczania do w każdy piątek wchodzą wszyscy 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , ... i tak dalej a co do noclegu to najpierw Syrusku dowiedz się kiedy będziesz na to Energy jechał i daj znać wtedy pogadamy
W sobote od 16 Ofkors tylko wtedy jak sprawdza ci legitymacje. Bo jeżeli nie, to mozesz miec nawet 12 lat i cie wpuszczą )
Co do klubu....bywam praktycznie co tydzien Z tą komerchą macie racje...ale nieraz jak Thomas albo Maximo zagrali co ambitniejszego, to od razu były pustki na parkiecie Takze jak widac...chyba narazie nie ma innego wyjscia Z reszta...kto co woli
Ja byłem jedynie na Kings of Hardstyle ostatnio w e2k bo enigmato grał a chciałem sobie z Nim pogadać. Hardstyle się świetnie przyjął w energy wtedy, gdy Deepack wszedł za konsole to DOSŁOWNIE nie dało się przejśc przez parkiet więc zostawiałem piwo na loży
W styczniu w energy wystąpi Max B Grant i wraz z Nim MC Ruffian!
Będzie grubaśnie i odrazu pisze że będe obecny
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], LorbDropipt
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum