Rejestracja: 2010-06-27, 20:39 Posty: 38 Postawił: 34 piw(a) Otrzymał: 60 piw(a)
Soft: fl studio 9
Gatunki muzyczne: house, electro-house, hands up
Cześć
Jak nie trudno wywnioskować nazywam się Tomek Mieszkam w małej miejscowości na pomorzu zachodnim, ale mam nadzieję, że dostanę się na studia i zamieszkam w Poznaniu. Muzyką interesowałem się od zawsze. Jak zapewne każdy z was, sklejałem w programach e-jay, audacity itp. Potem mi przeszło, ale kilka dni temu zainstalowałem Fl Studio. Pracuje już na nim 5 dni. Ciężko idzie jak na razie, ale mam nadzieję, że dzięki temu forum i waszej pomocy szybko poznam różne tajniki i sztuczki w produkcji muzyki. Przez te 5 dni sciągnąłem VSTi polecane przez innych użytkowników. Mam również prawie wszystkie sample Vengeance. Moze polecicie mi jeszcze jakieś dobra sampelki? Bym zapomniał. Słucham każdej muzyki, ale jak na razie mam zamiar działać w house, electro-house i starym poczciwym hands up'ie
Tutaj daje wam link co dzisiaj po 5 dniach pracy z fl studio udało mi się zrobic
Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post: Createx, R-Max
M!kE LoW
Temat postu: Re: Cześć
Wysłany: 2010-06-27, 21:31
Rejestracja: 2008-10-31, 10:21 Posty: 437 Miejscowość: Śląsk/Tychy/Międzyrzecze Postawił: 349 piw(a) Otrzymał: 718 piw(a)
Soft: FL Studio 9.5
Gatunki muzyczne: Electro/House, Fidget/House, Minimal/Techno, Dubstep
Ulubiony producent: nieważny wykonawca, ważne jest przesłanie utworu...
siemka ja polecam jeszcze sampelki od loopmastersów no i paczke zdechłomyszową (deadmau5'a)
_________________ jeżeli kochasz, czas znajdziesz zawsze, nie mając nawet ani jednej chwili Doda antytalent, Mandaryna antytalent, g**** w tym kraju sprzedaje się wspaniale...
Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post: Tomek
R-Max
Temat postu: Re: Cześć
Wysłany: 2010-06-27, 22:07
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
witam i dawniej byś dostał browara na start ale masz thanksa Witam jeszcze raz i nie bój sie pytać, albo lepiej bój nie wiem zależy kto Ci odpowie
Rejestracja: 2008-09-13, 11:06 Posty: 926 Miejscowość: HS Land Postawił: 450 piw(a) Otrzymał: 660 piw(a)
Soft: FL Studio 9.0.3
Gatunki muzyczne: Hardstyle & Symfonia
Ulubiony producent: Max Enforcer, Fusion Team and Italio HS
i juz mi się podobasz Porządne przywitanie Wspominałes o hands upie, więc proszę bardzo dobry tutek dla Ciebie porzadny-projekt-t20909.html oraz zapoznaj się z regulaminem forum pozdrawiam
_________________ "Nie wierzysz w swoje możliwości ? To uwierz bo każdy jest wyjątkowym człowiekiem" "This is what I love, and can't stop lovin"
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
No ja również witam gorąco! Zgłębiaj wiedzę i pytaj!
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum