Rejestracja: 2007-12-12, 17:44 Posty: 146 Miejscowość: Kraków Postawił: 394 piw(a) Otrzymał: 165 piw(a)
Gatunki muzyczne: Trance, Electro House, Hands Up
Ulubiony producent: Rob Mayth
Czy wie ktos czemu nie ma ostatnio składanek energy? Tylko prosiłbym o nie puszczanie plotek typu: Dja hubertusa rozjechał walec i nie bedzie juz wiecej składanek... albo ze binladen zbombardował energy czy cos takiego. Wolałbym prawdziwe odpowiedzi
Widzę, że Ci co są przeciwni komercji klaskają i cieszą się. Klub jakby nie patrzeć jest jednym z czołowych komercyjnych dyskotek w PL Po resztą to jest jak z Disco Polo, nie lubisz = nie słuchaj ale nie krytykuj innych którym się to podoba
Co do energy to chyba się właśnie zaj..ali w akcji. No cóż. gdyby składanki były na bieżąco tak jak kiedyś kiedyś to może kól.. ogólnie ostatnie jak zrobili to po takim czasie ,że żal a do tego kawałki zawarte w składankach to masakra która jak się podobało to była już mega nudna.
_________________ Alkohol jest wspaniałym środkiem rozwiązującym. Rozwiązuje on
małżeństwa, rodziny, przyjaźnie, konta bankowe, komórki wątrobowe i
mózgowe. Nie rozwiązuje tylko żadnych problemów.
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Hah, setów Hubertusa już nie ma. Ale Maximo dalej gra... Ja tam nie wiem, ściągnąłem z dwa lata temu kiedyś jakiś set i taka vixa, że już tego nie ściągam.
Też nie będę płakał jak dalej inne wychodzić nie będą...
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum