nie im. byłą juz mowa o monopolu i mafiach. NIE IM!! Nie headhunterzoiwi... ON jest maskotką scantraxx i tańczy jak mu zagrają, albo do widzenia. Robi to co mu każą. to on składa muzyke dla nich, dla Propheta, to on zarabia na nich kase. Zauważcie jedna ciekawostkę. SAMPLE i brzmienia. Scantraxx ma swoje własne. wszyscy ich uzywają, jak HHZ wykreci bassdrum on nie jest jego. nalezy do scantraxx... od kiedy a-lusion fliner są w scantraxx, dlaczego The Prophet jedzie na ich brzmieniach? bo naleza do niego. tak działa ten system. zabiera sie wykonawcom wolność i kaze im sie tanczyc do tego co zagrają. i moge tak napisac tylko o Scantraxx. the prophet zatrudni kazdego artyste, ktory da mu coś. Nie wazne czy ma dobrą muzyke czy ch**** mix. Brzmienia... i mozliwosci jakie niesie ze sobą. bardzo łatwo odroznic mix sample i brzmienia scantraxx od innych labeli. The prophet to dobrze rozpracował.
Temat postu: Re: Co się stało z HS? Dlaczego zamknięto GHS
Wysłany: 2010-05-19, 22:01
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
No w 100% się zgadzam, ale Hhz i Frontliner wydają w tej samej wytwórni... A porównaj nuty Hhz i Frontlinera... Widać różnicę? Być może Fronta jeszcze komercha nie zjadła... Jeszcze.
Wysłany: 2010-05-19, 22:03
Rejestracja: 2008-09-13, 11:06 Posty: 926 Miejscowość: HS Land Postawił: 450 piw(a) Otrzymał: 660 piw(a)
Soft: FL Studio 9.0.3
Gatunki muzyczne: Hardstyle & Symfonia
Ulubiony producent: Max Enforcer, Fusion Team and Italio HS
tak moa hhz był na to skazany , prophet sie mocno zaprzyjaźnił z hhz sam mówił ze studio odda hhz ;p i tak zrobił wracając do kicków, jedynie fronta kick się rózni od reszty
@cerata jak by chciał zawsze moze isc do fusion , wydał tam juz kilka tracków z b-frontem albo one były w scantraxx wydane sam juz nie wiem tak btw frontliner - magic prze dobra nuta
_________________ "Nie wierzysz w swoje możliwości ? To uwierz bo każdy jest wyjątkowym człowiekiem" "This is what I love, and can't stop lovin"
Wysłany: 2010-05-19, 22:20
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Wysłany: 2010-05-20, 14:30
Cytuj:
Magic za mroczne.
Idź ty! Magic jest syte
Cytuj:
a od Frontiego lubię Expressionz (za ten bassdrum. )
No, bassdrum pięknie kosi Jeszcze drugi kick w Greenhouse...
mi osobiście bardziej do gustu przypadła druga nutka, bo Toxxxic ma taką skromną melodię, a ja ubóstwiam melodie. no i midi part bardzo mi się podoba w Who I Am.
Wysłany: 2010-05-20, 21:57
Jak dla mnie Who I Am dobre ale jednak vox mi nie podchodzi trochę. Kicki fajne w tej nucie, to na plus.
W Toxxxic nie podoba mi się skromna ilość czasu... Nie wiem czemu on te tracki takie krótkie robi... Ale Toxxxic ma coś w sobie. Obydwie nutki dobre
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum