a ja nie mam profilu na nk bo to śmierdzi moim zdaniem.
zresztą jak popatrzyłem jak ojciec na tym siedzi i jaka maja zawiła obsługe, limity fotek i wolne transfery to utwierdziłem sie w tym przekonaniu tylko.
Rejestracja: 2007-07-22, 18:37 Posty: 712 Miejscowość: Z Biedronki ;) Postawił: 630 piw(a) Otrzymał: 1467 piw(a)
Soft: FL Studio 9
Gatunki muzyczne: Electro-House Tech-House Dancecore
Ulubiony producent: Braincreator Dj Antoine Vinyltronic
Ja mialem NK ale usunelem. Powód? Mialem zdjecie tego sedziego i napisane "Masz Wpier*** Chu*u" i jakis nauczyciel to zauwazyl i mam obnizone sprawowanie
Mike Noize, zawsze mozesz powiedziec ze nie Twoje konto ze to podszywa;] Ja tez kilka dni temu usunalem. Raz ze to co chwila wysypane, dwa z racji mojego zawodu za duzo ludzi sie nazbieralo, trzy jestem tak przystojny ze nie chce otrzymywac wiadomosci od gejow;] ;] ;] Wedlug mnie jest to kolejny klon (mimo ze innowacyjny) grona i fotki i to padnie. Juz pada da sie zauwazyc;]
Rejestracja: 2007-04-26, 18:33 Posty: 2012 Postawił: 204 piw(a) Otrzymał: 1275 piw(a)
Ulubiony producent: DJs From Mars
Cytuj:
i to padnie. Juz pada da sie zauwazyc;]
Nigdy w życiu. Wiesz, że polscy internauci spędzają najwięcej czasu właśnie na NK? I wyprzedzili google? Nawet nie ma szans na upadek takiego giganta... prędzej fotka czy grona czy też epuls...
P.S. Mieliśmy podawać w tym temacie linki do naszych klas a wywiązała się jakaś rozmowa
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Zarejestrowani użytkownicy: Draillaordign, Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum