Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
Witam i w końcu chciałem dać wam seta vol 29 trochę spóźniony ale za to nowy prezentuje wam Seta od formacji Reverse Brothers(Reverse Bass i R-Max) okładkę wykonał Lukmack i za to dziękuje
Hmm momentami jakoś za dużo efektów Przejścia nie wszystkie płynne. I dziwnie jakoś wymówione jest to słowo "Reactorbusterz" przy moim remixie Ale ogółem secik daje radę 7+/10 za całokształt i jeszcze okładka ciekawa zwraca na siebie uwagę I dzięki wielkie za uwzględnienie dedykacji
Przejścia pasowało by dopracować : ) Kick czasem sie nie zgrywa : ) najlepiej ustalic wspólne tempo całego seta 140 naprzykład i wtedy bedzie sie zgrywal set : ) jedynym minusem bedzie przyspieszenie elektrohałsów : ) jak słuchałem kiedys energy to tam taki trick był : )
Arakida nie Arkaida
Ogólnie dobrze jest
Ostatnio edytowany przez Faq, 2010-02-03, 00:06, edytowano w sumie 1 raz
Przejscia niezbyt niekiedy sa, to pierwsze razi najbardziej chyba Moja nutka zmasakrowana Raz i idzie wolniej, a raz szybciej... to mozna bylo juz to wolne zostawic Przejscia tez w nietypowych momentach... wydaje mi sie, iz konsttrukcja byla dobrazeby w setwa wplesc nute Okładka fajna I tak jak powyzej secik daje rade, pzdr!
P.S Moj rmx ma 142 BPM Pzdr dla vocalmana za 'grubosc' ale nie przeszadzajmy jakis super to nie jestem
Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post: Mixee
R-Max
Temat postu: Re: !ClubWorld Set Vol 29
Wysłany: 2010-02-03, 16:53
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
sory za wokal szukałem kogoś na szybko bo po nagraniu seta(troszkę w innej wersji) przypomniałem sobie o koledze z formacji i tak to się stało ze nagraliśmy nowego seta aha i zapomniałem sprostować ze na forum była okładka na tego seta ale nie mogłem się z nim skontaktować
Dostałem się Set ok tylko niektóre przejścia lipnie porobione np. z nuty Sexy Girl na Sexy Bitch a mój pseudonim raczej lepiej wymówić ,, Wu Bejs" niż ,,Dabulju Bejs" no ale ok Ogólnie secik ok Dzięki za wrzucenie mojej nuty na seta Pozdro!
Pierwsze co się uderza po przesłuchaniu w 1 nutce to nagłe i gwałtowne skoki głośności. Sorry za to co powiem ale chyba trochę za dużo gadania? Powiedzieć co jest grane i tyle:D Nie róbmy z setów radia. W drugiej nutce chwała temu głosowi co powiedział "Friłel" naprawde podziw że wreszcie ktoś to umie powiedzieć:D Przejścia w miare norm unijnych wiec nie ma zachwytu:D
Rejestracja: 2007-04-27, 19:36 Posty: 32 Miejscowość: Żary Postawił: 12 piw(a) Otrzymał: 2 piw(a)
Soft: FL Studio 9
Gatunki muzyczne: Clubb, Electro, Commercial
Ulubiony producent: Dave Darell
dzieki za pozytywy jak rowniez negatywy set byl robiony na bardzo szybko NA KONSOLI wiec nie mozna ustawic jednego tempa jak koledzy podpowiadaja a co do pseudonimow to wybaczcie ale niektore sa malo przyjaznie brzmiace i nie wiadomo co autor mial na mysli co do kickow itd to nie sa to w wiekszosci wersje klubowe wiec nie ma w wiekszosci intra i outra tak zwanego wyraznego i sa to rozne gatunki z roznymi tempami wiec to sie zdarza przy takich przeskokach z gatunek na gatunek to by bylo na tyle moge zapewnic ze nawet jesli mnie ktos bardzo poprosi odmowie wlozenia w ten set swojej pracy bo widze ze nie oplaca sie kompletnie a co do komentarza i robienia radia z seta to kolega prosil aby byl na bogato wiec sie posluchalem...dziekuje wszystko na ten temat dobranoc i koniec imprezy...
PS. Wiem ze gram do bani a te argumenty do wielu nie docieraja ale staralem sie tymbardziej ze mialo byc na szybko ale coz wyszlo jak wyszlo PRZEPRASZAM ze akurat jak miksowalem RMAX pewnie juz nie popelni tego bledu wiecej a ja postaram sie jednak nauczyc grac bo ciagle sie ucze i staram byc coraz lepszy
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum