| |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 14 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Stifler
|
Temat postu: Take Your Chance TechnoBase. FM Wysłany: 2010-09-03, 17:41 |
|
Rejestracja: 2008-02-28, 14:42 Posty: 313 Postawił: 299 piw(a) Otrzymał: 50 piw(a)
|
_________________ ___________________________________________________________________________________________________
Tylko przeraza mnie jedno ;-) KOZAKI ..bo potrafia pojechac przez neta...ale w 4 oczy to owszem...ale z kolegami ....a sam jak przyjdzie co do czego to zapewne sikasz w majtusie...Wiec zastanow sie ;-) po co ci ta krytyka i co ona zmieni ;* ___________________________________________________________________________________________________
|
|
| Góra |
|
|
Enricoo
|
Temat postu: Re: Take Your Chance TechnoBase. FM Wysłany: 2010-09-03, 20:59 |
|
Rejestracja: 2007-12-31, 17:24 Posty: 1124 Miejscowość: Bielsko-Biała Postawił: 456 piw(a) Otrzymał: 1376 piw(a)
Soft: Ableton 8.0
Gatunki muzyczne: Progressive ^^
Ulubiony producent: Na chwile obecna - Dinka
|
|
| Góra |
|
 | | Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post: Stifler |
|
Stifler
|
Temat postu: Re: Take Your Chance TechnoBase. FM Wysłany: 2010-09-04, 08:39 |
|
Rejestracja: 2008-02-28, 14:42 Posty: 313 Postawił: 299 piw(a) Otrzymał: 50 piw(a)
|
Nom moje  )) Miałem zrobić wersję jump jeszcze ale nie wiem. Bo czas juz się skończył bo miałem go do końca sierpnia. Zobaczę napisze do Mikego moze da mi kilka dni na zrobienie jumpa  :)
_________________ ___________________________________________________________________________________________________
Tylko przeraza mnie jedno ;-) KOZAKI ..bo potrafia pojechac przez neta...ale w 4 oczy to owszem...ale z kolegami ....a sam jak przyjdzie co do czego to zapewne sikasz w majtusie...Wiec zastanow sie ;-) po co ci ta krytyka i co ona zmieni ;* ___________________________________________________________________________________________________
|
|
| Góra |
|
|
Faq
|
Temat postu: Re: Take Your Chance TechnoBase. FM Wysłany: 2010-09-04, 16:57 |
|
Rejestracja: 2008-01-04, 20:59 Posty: 1400 Miejscowość: Kraków Postawił: 750 piw(a) Otrzymał: 1163 piw(a)
|
Motyw pod vocalem Dobry nawet bardzo Reszta co najwyżej średnia  Bassdrum bardziej przypomina taki Do HS niż Jumpowy 
_________________ http://www.myspace.com/2headzmusic
http://www.myspace.com/maxfurtado
|
|
| Góra |
|
|
Dj Ecsti
|
Temat postu: Re: Take Your Chance TechnoBase. FM Wysłany: 2010-09-04, 23:58 |
|
Rejestracja: 2010-06-20, 15:39 Posty: 70 Miejscowość: Kraków Postawił: 13 piw(a) Otrzymał: 19 piw(a)
Soft: Fl Studio 9
Gatunki muzyczne: HANDS UP , HARDSTYLE
Ulubiony producent: ROB MAYTH
|
|
Wszystko do momentu wejcia leada fajnie klimacik jest .a puzniej lipa z tym melo ten uklad przerobiony z exploda walkowany przez setki producentów juz dawno mi sie znudzil mogles bardziej sie postarac... nie ma w tym kawalku twojego stylu
|
|
| Góra |
|
|
Wave
|
Temat postu: Re: Take Your Chance TechnoBase. FM Wysłany: 2010-09-05, 01:35 |
|
Rejestracja: 2007-08-20, 11:44 Posty: 1310 Miejscowość: Kraków Postawił: 1028 piw(a) Otrzymał: 1839 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hands Up! & Dancecore.
Ulubiony producent: Mayth, Manox, Manian.
|
|
| Góra |
|
|
Stifler
|
Temat postu: Re: Take Your Chance TechnoBase. FM Wysłany: 2010-09-05, 10:29 |
|
|
Wave haha w końcu jakieś pozytywne zdanie na mój temat  Czyżbyś dorósł ?
|
|
| Góra |
|
|
Wave
|
Temat postu: Re: Take Your Chance TechnoBase. FM Wysłany: 2010-09-05, 11:46 |
|
Rejestracja: 2007-08-20, 11:44 Posty: 1310 Miejscowość: Kraków Postawił: 1028 piw(a) Otrzymał: 1839 piw(a)
|
|
| Góra |
|
|
Stifler
|
Temat postu: Re: Take Your Chance TechnoBase. FM Wysłany: 2010-09-05, 13:04 |
|
|
Czyli np. Dj Gollum . Groove Coverage . itp. muszą dorosnąć bo w remixie jadą na melodii z oryginału haha wymiatasz Pamiętaj te czasy w których panowała oryginalność skończyły się. Teraz liczy się kasa. Ja wtedy zarobiłem a że pomysłu nie miałem na jakąś sprzedającą się to pojechałem po bandzie  Wiedziałem że się sprzeda to musiałem skopiować.
|
|
| Góra |
|
|
Wave
|
Temat postu: Re: Take Your Chance TechnoBase. FM Wysłany: 2010-09-05, 13:15 |
|
|
|
| Góra |
|
|
Stifler
|
Temat postu: Re: Take Your Chance TechnoBase. FM Wysłany: 2010-09-05, 13:18 |
|
|
No identycznie jak Silver musiałem układać melodię która do łatwych nie należała 300euro nie leży na ulicy pamiętaj:-) Już ok między nami ?
|
|
| Góra |
|
|
Brian
|
Temat postu: Re: Take Your Chance TechnoBase. FM Wysłany: 2010-09-05, 14:00 |
|
Rejestracja: 2008-03-28, 12:44 Posty: 395 Postawił: 778 piw(a) Otrzymał: 678 piw(a)
Soft: FL Studio 9
Gatunki muzyczne: Hands Up!, Electro-House
Ulubiony producent: Rob Mayth, Verano, Ti-Mo i wiele więcej
|
Daje radę, chociaż lead jakoś mi nie podszedł  No i to melo.. kij tam, czy zerżnięte z kogoś czy nie, ale jakoś nie porwało mnie  Ale ogólnie pozytywnie 
_________________ www.myspace.com/bootyloverzmusic <--- zapraszamy!
|
|
| Góra |
|
|
Stifler
|
Temat postu: Re: Take Your Chance TechnoBase. FM Wysłany: 2010-09-05, 14:26 |
|
|
|
Te melo nie jest zerżnięte!! "Wave" Chodzi o remix Nivary dla Mental Madness i skopiowanie melodii od Silvera Nikkana przeze mnie :-)
|
|
| Góra |
|
|
Brian
|
Temat postu: Re: Take Your Chance TechnoBase. FM Wysłany: 2010-09-05, 14:33 |
|
Rejestracja: 2008-03-28, 12:44 Posty: 395 Postawił: 778 piw(a) Otrzymał: 678 piw(a)
Soft: FL Studio 9
Gatunki muzyczne: Hands Up!, Electro-House
Ulubiony producent: Rob Mayth, Verano, Ti-Mo i wiele więcej
|
no ja tam się nie znam na muzyce, robię tylko vixiarskie hands upy  jednak imo trochę zalatuje explode'm 
_________________ www.myspace.com/bootyloverzmusic <--- zapraszamy!
|
|
| Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 14 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|