Strona 1 z 1
[ 11 posty(ów) ]
Author
Wiadomość
Xraxtretix
Temat postu: ClubWorld.pl Mix Vol. 33
Wysłany: 2010-06-22, 14:40
Rejestracja: 2008-01-05, 17:08Posty: 881Miejscowość: Wrocław Postawił: 195 piw(a)Otrzymał: 429 piw(a)
Gatunki muzyczne: Progressive Trance
Ulubiony producent: Above and Beyond
_________________z powodu studiów moja obecność na forum jest tymczasowo ograniczona
Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post: Anzelmo , djedeck , eX , Freewell , Lukmack , Nexez , R-Max , Squarz Kamel
Pschemo
Temat postu: Re: ClubWorld.pl Mix Vol. 33
Wysłany: 2010-06-22, 15:02
Użytkownik zbanowany Rejestracja: 2007-11-30, 15:37Posty: 1844Miejscowość: Tarnów Postawił: 623 piw(a)Otrzymał: 1732 piw(a)
Soft: FL
Gatunki muzyczne: Prog Trance
Ulubiony producent: Cosmic Gate
nie mam co robic dawno nie sciagalem tego shitu wiec pobiore i sie wypowiem
Shitem to można nazwać Twoje bezsensowne wypowiedzi. shit dzieli sie na dobry shit i gowniany shit to ze odbierasz to jako gowniany znaczy ze sam go za taki masz
The Roc Project - Never(Lugh Dessire Remix) piekne nex kocham cie
jakbys mial takie wokaliki to podeslij ale kawalet do wytworni jak nic
reszta bez echa raczej przy tym walku
no moze oprocz kamela i tego upliftu po The Roc Project - Never(Lugh Dessire Remix)
aa i w jedenym miejscu zauwazylem przestery
po przeslochaniu dokladnym bassik troche nie kopie jak u kosmitow ale i tak jest swietnie
_________________[url].................[/url] Wszyscy leżymy w rynsztoku. Ale niektórzy z nas sięgają po gwiazdy. — Oscar Wilde
Ostatnio edytowany przez Pschemo 2010-06-23, 07:19, edytowano w sumie 3 razy
Freewell
Wysłany: 2010-06-22, 20:59
Rejestracja: 2008-11-06, 14:23Posty: 419Miejscowość: Gdynia Postawił: 315 piw(a)Otrzymał: 1289 piw(a)
The Roc Project - Never(Lugh Dessire Remix)Podziwiam
Naprawde.
Takie coś mi się podoba:) Cosmic Gate styl mi naprawde przypadł:)
Okładeczka średnia:)
Całość setu niezła:)
Czemu moje na końcu nie zapytam bo największy Shit daje się na koniec:)
Ogólnie pozytywnie:)
Xraxtretix
Wysłany: 2010-06-22, 22:26
Rejestracja: 2008-01-05, 17:08Posty: 881Miejscowość: Wrocław Postawił: 195 piw(a)Otrzymał: 429 piw(a)
Cytuj:
Shitem to można nazwać Twoje bezsensowne wypowiedzi. shit dzieli sie na dobry shit i gowniany shit to ze odbierasz to jako gowniany znaczy ze sam go za taki masz
akurat Twoją genialną ripostę do komentarza Kuby można zripostować właśnie Twoimi słowami, o ile rozumiesz co mam na mysli.
Cytuj:
i w jedenym miejscu zauwazylem przestery
Nie nagrywałem kawałków tylko zmixowałem seta.
Cytuj:
Czemu moje na końcu nie zapytam bo największy Shit daje się na koniec:)
BPM - od najwolniejszych do najszybszych - żeby za bardzo nie były słyszalne zmiany tempa
_________________z powodu studiów moja obecność na forum jest tymczasowo ograniczona
Pschemo
Wysłany: 2010-06-23, 07:17
Użytkownik zbanowany Rejestracja: 2007-11-30, 15:37Posty: 1844Miejscowość: Tarnów Postawił: 623 piw(a)Otrzymał: 1732 piw(a)
alez mi nie chodzi o kawalki tylko o zgranie stopy 2 stopy nachodza na siebie bez wyciacia niskich i sie robi duszno ale pozatym to wszystko oki na czym mixujesz te walki ?? bo na napletonie wychodzi zajbiscie jak sie to ogarnie oczywiscie
_________________[url].................[/url] Wszyscy leżymy w rynsztoku. Ale niektórzy z nas sięgają po gwiazdy. — Oscar Wilde
Xraxtretix
Wysłany: 2010-06-23, 10:43
pro dj się znalazł... nie chce mi sie wdawać w dyskusje.
djedeck
Wysłany: 2010-06-23, 18:07
Rejestracja: 2008-12-30, 16:01Posty: 46Miejscowość: Dęblin Postawił: 179 piw(a)Otrzymał: 16 piw(a)
numerki 6, 7, 8 zajedwabiste
dobra robota
a co do całości jako seta daje rade
Pschemo
Wysłany: 2010-06-23, 21:19
Xraxtretix napisał(a):
pro dj się znalazł... nie chce mi sie wdawać w dyskusje.
nie trzeba byc krytykiem filmowym zeby oceniac film
troche krytyki jeszcze nikomu nie zaszkodzilo ale jak ktos sra niz wyzej dupe ma to ...
Xraxtretix
Wysłany: 2010-06-24, 01:07
no właśnie, krytykować każdy potrafi.. sam to napisałeś.. i właśnie większość osób nic więcej NIE potrafi... w kilku kawałkach BYŁY przestery, kilka miało źle skonstruowane intro/outro, nawet znalazła się tu jedna wersja radio edit z którą jakoś mi się udało wejść tylko dzięki zastosowaniu metronomu. Jakbyśmy mieli nagrywać sety tylko z naprawdę poprawnie zrobionych utworów, to byłyby wydawane co pół roku a nie mniej więcej co miesiąc.. A jeśli ktoś tu "sra niz wyzej dupe ma" to raczej ty wyjeżdżając z tekstami że shit i tym podobne.
Nexez
Wysłany: 2010-06-28, 16:05
Rejestracja: 2007-11-18, 10:52Posty: 368 Postawił: 275 piw(a)Otrzymał: 428 piw(a)
No wiesz Pschemo, kopa może nie ma jak u kosmitów ale ja tam żaden PRO nie jestem jak CG
Ogólnie całościowo secior na wysokim poziomie według mnie
Okładka też niczego sobie, chociaż zdarzały się lepsze
Widze TRANCE przewodzi w ankiecie B) To mi się podoba
Pschemo
Wysłany: 2010-06-28, 16:07
Nexez napisał(a):
No wiesz Pschemo, kopa może nie ma jak u kosmitów ale ja tam żaden PRO nie jestem jak CG
Ogólnie całościowo secior na wysokim poziomie według mnie
Okładka też niczego sobie, chociaż zdarzały się lepsze
Widze TRANCE przewodzi w ankiecie B) To mi się podoba
i tak cie kocham za ten walek ;]
Strona 1 z 1
[ 11 posty(ów) ]
Kto jest na forum
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot] , guivadightaum
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forumNie możesz odpowiadać w tematach na tym forumNie możesz edytować swoich postów na tym forumNie możesz usuwać swoich postów na tym forumNie możesz dodawać załączników na tym forum