@upup, upupup, upupupup: nie było zbyt dużo zgłoszeń, stąd niestety set też nie jest za długi..
@Gadom: trzeba próbować za miesiąc też nagrywamy seta. To dużo czasu żeby stworzyć nowy kawałek, lub dopracować jakiś starszy.. może na przyszłym secie znajdzie się miejsce dla Twojego utworu.
@Bootyshine: utwory nie biorące udziału w ankiecie to te, które z różnych przyczyn zostały zgłoszone przez PW, gdyż autorzy nie chcieli upubliczniać ich pełnych wersji.
_________________ z powodu studiów moja obecność na forum jest tymczasowo ograniczona
Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post: Xraxtretix
R-Max
Temat postu: Re: ClubWorld.pl Mix Vol. 32
Wysłany: 2010-05-03, 14:18
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
dlaczego na 5 nie można na prawdę dobra nuta podoba mi się a reszta to nie ważne na co głosowałem a set pierwsza klasa podoba mi się ładne czyste przejścia
Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post: Xraxtretix
R-Max
Temat postu: Re: ClubWorld.pl Mix Vol. 32
Wysłany: 2010-06-09, 16:10
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
Te w sumie to co dopiero teraz zauważłem to to że set jest w Mono
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], guivadightaum
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum