[quote=Iwan]Bardzo się cieszę, że zmiany, które zastosowaliśmy na forum (wygląd, powrót warezu, i tym podobne) skutkują coraz większym zainteresowaniem wśród nowych userów. [/quote]
Nie ma co się cieszyć zawczasu, bo te statystyki świadczą jedynie o tym, że w wakacje był tu większy ruch niż w roku szkolnym. A to jest raczej logiczne, bez względu na to, czy wrócił warez, czy nie Jeżeli jesienią poziom się utrzyma, to będziemy mogli otwierać szampona Ale będzie dobrze Musi być
Bo to zalezy tez od opini czy forum jest dobrze postrzegane np. Koles sie zapyta drugiego znasz fajne forum z muzyka dla Dj to powie ze zna np. Cn. Malo jest osob ktore pytaja o nazwe forum "Forum producentow muzyki klubowej"
Z reguły ludzie pytaja o fora muzyczne bo wiedza ze tam mozna sciagac jak i troche sie dowiedziec:D
No nie tak jak u nas ale tez sie dowiedza:D
A jak zmadrzeja przyjda do nas
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
statystyki się ładnie prezentują ale zobaczymy jak to bd z tymi googlami mam nadzieje ze dobrze
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Shekerz napisał(a):
a pan Crash pewnie trzepie w ten sposób na nas mamonę
wiesz no ok ale on też musi utrzymać serwer domenę i takie tam.
A na czwartym miejscu jest jakieś dopiero co powstałe forum... WTF? Na prawdę musimy coś zrobić z tym pozycjonowaniem... Trzecia strona po wpisaniu tytułu forum to nie jest taka dobra pozycja, postów z presetami, poradami, wtykami, programami które skrzętnie dodajemy w ogóle nie znajduje.
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Cytuj:
teraz w roku szkolny beda sie nudzic
Ja wręcz przeciwnie. Raczej uczyć a nie nudzić Przynajmniej jeżeli chodzi o mnie
No z pozycjonowaniem trzeba koniecznie coś zrobić bo tak być nie może. Jak wpiszę byle jaką nazwę nuty bo chcę ściągnąć to już clubbersi wyskakują, tak samo musi być z nami. Ktoś wpisuje jakieś hasło i ma mi www.clubworld.pl wyskoczyć... Tylko jak to zrobić bo ja nie wiem?
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
No właśnie o to mi chodzi... Że jak ktoś wpisze Createx - Tfuj Stary (Studio Acapella) to żeby się syty clubworld otworzył...
A jaki jest sposób, by wypromować forum w googlach? Tylko aliasy w linkach www.clubworld.pl?
Po sieci krążą boty google, skaczą sobie z linku na link i im więcej razy natrafią na jakąś stronę to tym wyżej jest pokazywana w wyszukiwarce... Dawać link do clubworld na myspace i to szybko
Daveez napisał(a):
Dawać link do clubworld na myspace i to szybko
Robię sobie właśnie sytą stronkę, taką pro i dam sobie dział FORUM i jak ktoś kliknie to wejdzie na CW Zawsze jakieś promo...
Na myspace też mam, w głownych znajomych mi się wyświetlają...
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum