W googlarce wpisałem "Sylenth1"... Co mi wyskoczyło na 5 miejscu
Mój upload, specjalnie dałem samo demo a plik .rar dałem ukryty bo OS dobrze pozycjonuje linki z MP3.
Korzystając z okazji napiszę jeszcze że proponuję coś zrobić z Myspace forum. Jakoś specjalnie nie zachęca ani wyglądem anie treścią... A oficjalny profil MS może nawet pomóc w pozycjonowaniu, podlinkuje się kilka rzeczy na profilu do np. tematów na forum... Ktoś się tym musi zająć na poważnie
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
No ja im już dawno napisałem komenta w profilu, żeby odświeżyli co nieco Bo założyć MySpace łatwo, ale trzeba się jeszcze potem nim zajmować...
Też chciałbym pomóc jakoś w rozwoju forum . Raz na tydzień też bym mógł poświęcić troche czasu na cokolwiek . Jak coś to pisać niem, jak dam rade to pomoge
Bardzo dobre podsumowanie! mniej czy wiecej mozna jakies wnioski z tego wyciagnac....forum na pewno pnie sie powoli w gore, co najwazniejsze zyskujemy nowych uzytkownikow, nie ma zadnego zastoju, ogolem cos sie zaczyna krecic na plus malymi krokami teraz jeszcze powalczymy o pozycjonowanie i bedzie cacy
po 24 bede juz w Polsce takze i ja rzuce napewno jakims pomyslem i pomoge w realizacji innych grunt ze cos sie dzieje i chlopaki probuja jakos wplynac pozytywnie na rozwoj CW
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum