Rejestracja: 2008-10-31, 10:21 Posty: 437 Miejscowość: Śląsk/Tychy/Międzyrzecze Postawił: 349 piw(a) Otrzymał: 718 piw(a)
Soft: FL Studio 9.5
Gatunki muzyczne: Electro/House, Fidget/House, Minimal/Techno, Dubstep
Ulubiony producent: nieważny wykonawca, ważne jest przesłanie utworu...
ReactorBusterz napisał(a):
melodia z Real2Real-I Like to Move it i co z tego? przeszkadza?
mi to nie przeszkadza tylko dziwią mnie ludzie którzy na każdą nutkę lecącą na vivie klubową będą mówic techno, to, że pokazywałem kilku znajomym sexy czikena guetty zanim pojawił się teledysk na stacjach 'muzycznych' i mówili, że ch**nia itd, a nagle jak zaczęło lecieć w tv 3 razy na godzinę to wielki hit i wszyscy słuchają, a znajomi pokazywali mi to i mówili, że zajebiste nuciwo, a jak im mówiłem, że im pokazywałem wcześniej to mówili, że pewnie coś mi się pomyliło a to z tego, że co za frajda wziąśc mida podrzucić gotowe presety z nex'a pewnie i wydać $$$ na teledysk, ja wolę zrobić coś swojego, ale jak większośc producentów w tych czasach bawi się w ksero to ja nic nie poradzę
_________________ jeżeli kochasz, czas znajdziesz zawsze, nie mając nawet ani jednej chwili Doda antytalent, Mandaryna antytalent, g**** w tym kraju sprzedaje się wspaniale...
1. COŚ MI TO PRZYPOMINA cała tonacja i 90% melodi... wam nie? i to intro wyginam śmiało CIAAAŁO!!!
2. Teledysk... Widze ze nie da się już nic zrobic bez dwustu kręcących się ch**** DUP które maja na sobie połowe najdroższej drogerii w mieście i profesjonalny makeup.
Beznadziejne tak jak ty,a melodia z Real2Real-I Like to Move it i co z tego? przeszkadza?
hah, moze i jestem beznadziejny. nie wiem. ale uwazam sie za artystę:) ponieważ potrafię coś stworzyć a ty? ja nie komponuje remixów, nie wrzucam do kawałków czyiś midi, oraz nigdy nie uzywam gotowych oklepanych 1000 razy brzmień. Wydaje mi sie ze o to chodzi. Basshunter nigdy nie był jakims wielkim czlowiekiem. heh, ludzie o nim szybko zapomną. Ta muzyka nie ma w sobie nic. za miesiac sie znudzi, wtedy wyda kolejny track i nakreci teledysk. Dla mnie to nawet nie jest muzyka. Nie ma w jego kawałku zadnego dźwieku który poruszał by wyobraźnie czy wyzwalał w ciele jakas chemie która powodowała by jakis wiekszy przyrost energi do tańca i zabawy. Nic. Brzmi jak wiekszosc kawałków, dem jakie słuchałem na tym forum od was. Ale jest teledysk, są dupy, wiec jest hit
Kupil sobie prawa, to ma. Prosta sprawa. Basshunter dopoki bedzie wydawal, to ludzie o nim nie zapomna. Wiekszosc tzw. technomaniakow karmi sie tego typu produkacjami (z naszego - dance). Na to zawsze jest popyt. I predzej z glodu zdechnie jakis wasz wielki undergroundowy grajek, niz on. A to ze wybral droge, jaka idzie, to jego sprawa. Tyle ze on wlasnie udowadnia, ze zeby stworzyc hit, nie trzeba tony sprzetu (ktory pewnie juz ma, ale pierwsze produkcje na zwyklym blaszaku kleil)
Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post: ReactorBusterz
M!kE LoW
Temat postu: Re: BASSHUNTER - Saturday
Wysłany: 2010-06-28, 19:12
Rejestracja: 2008-10-31, 10:21 Posty: 437 Miejscowość: Śląsk/Tychy/Międzyrzecze Postawił: 349 piw(a) Otrzymał: 718 piw(a)
Soft: FL Studio 9.5
Gatunki muzyczne: Electro/House, Fidget/House, Minimal/Techno, Dubstep
Ulubiony producent: nieważny wykonawca, ważne jest przesłanie utworu...
slawomirus napisał(a):
Słychć nexusa jak UJ!!!! hehe
powiedz to dziewczynkom słuchajacym vivy i justina bleibera(albo jak to się tam pisze) <3
_________________ jeżeli kochasz, czas znajdziesz zawsze, nie mając nawet ani jednej chwili Doda antytalent, Mandaryna antytalent, g**** w tym kraju sprzedaje się wspaniale...
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum