W projekcie gorskiego są tak dobre haty i kick że mam wątpliwości czy są faktycznie zrobione na 3xOSC, jednak jego projekt IMO jest najlepszy. Drugie miejsce Ivan. Trzecie DetoxLine. Ciekawe czy ktoś zagłosuje na mnie
wiem ze są presety na necie do 3xOSC. ale nie;) Kazde brzmienie jest rpzezemnei krecone od podstaw. słychac to chocby na prowizorycznym Ride czy ch**** crashem W temacie ze zgłoszeniami dałem screen z projektu
Klasyfikator pojemności butelek wódki w świecie informatyków: 0.1 l - demo 0.25 l - trial version 0.5 l - personal edition 0.7 l - professional edition 1.0 l - network edition 1.75 l - enterprise 3 l - for small business 5 l - corporate edition.
W pierwszej kolejności głos idzie oczywiście do G-sky. Jego demo brzmi naprawdę jakby było stworzone na komercyjnych wtykach Kicka nie powstydziliby się w Vengeance, W hatach czuć wręcz metaliczny posmak talerzy perkusyjnych. No i te leady.. Oj chyba G-Sky wygra i będzie nam musiał udostępnić projekt ;P (nie no żartuję ;P oczywiście wiem, że mało kto się lubi dzielić swoimi tajemnicami).
Z oddaniem dwóch pozostałych głosów był już o wiele cięższy wybór.
Wszystkie produkcje Coś w sobie mają, może pod względem np. brzmień są troszkę gorsze, mają natomiast ciekawy motyw, lub też na odwrót - brzmienia są bardziej doszlifowane, a motyw niezbyt przemyślany. Postanowiłem jednak, iż po punkcie ode mnie dostaną Moander i Ivan, jako że ich utwory imho są na najwyższym poziomie.
Osobiście na pewno wezmę udział w kolejnej edycji oraz poświęcę na swój projekt tym razem więcej czasu, gdyż, co dziś sobie uświadomiłem, tworzenie dźwięków "od zera", jedynie przy użyciu 3osc i standardowych efektów FL Studio, to dobra zabawa i bardzo ciekawe doświadczenie
_________________ z powodu studiów moja obecność na forum jest tymczasowo ograniczona
gorski, pozamiatał całą plażę chlop ma skilla nie z tej ziemi juz to wiedzialem jak sie pojawil Oddalem tylko jeden glos. Kocham was moje myszki na rowni (no moze najbardziej Ivana i Moandera Niereformowalnego) ale sprawiedliwosc musi byc karwasz barabasz
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
jak dla mnie to
1. Gorski (Znam tą melodie )
2. Moander (Jeśli Kick jest z 3xOSC a nie sampel to jesteś mistrz )
3. Iwan!!
Zarejestrowani użytkownicy: Draillaordign, Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum