Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post: slawomirus
Stifler
Temat postu: Re: [House] 3R - Shine On
Wysłany: 2010-07-05, 09:17
Gadom94 Pisz śmiało:) Tylko pamiętaj. Jeżeli będziesz się starał wyrobić swój własny styl itp. Nic nie osiągniesz... Po pierwsze nie ten poziom by samemu wyrobić jakiś dobry styl... Po drugie teraz każdy od 2 rżnie i jakoś nikomu to nie przeszkadza. Ja też zresztą kiedyś chciałem wyrobić swój własny styl , kombinowałem jak koń pod górę.Średnio mi to wychodziło. Stwierdziłem skoro inni kopiują to i ja mogę, No i zacząłem... Na dobre to wyszło
hah odezwał się "producent" który jedzie na samych gotowcach.. Wiesz każdy rewolucji nie będzie wprowadzał.. A podpierdalanie czyichś nut to już inna bajka panie jose mose picco rebels, asphaltin i wielu innych
Ta ciekawe co ukradłem . No jadę na gotowcach w 98% procentach co do brzmień i co ? zabronisz haha Jakoś w Mentalu to wydają.
Chłopie popraw mixa , bo ci leży a nie się wdajesz w dyskusję
hah odezwał się "producent" który jedzie na samych gotowcach.. Wiesz każdy rewolucji nie będzie wprowadzał.. A podpierdalanie czyichś nut to już inna bajka panie jose mose picco rebels, asphaltin i wielu innych
Ta ciekawe co ukradłem . No jadę na gotowcach w 98% procentach co do brzmień i co ? zabronisz haha Jakoś w Mentalu to wydają.
Powiem ci że z tym mentalem to możesz się schować powiem ci że jak byś wiedział ile hajsu zarobiłem na robieniu projów takim siurkom jak ty to byś się obsrał i zeżarł swoje g**** z zazdrości [hah dobry tekst musze to gdzies zapisać ] Chłopie będziesz mi tu wytykał... posłuchaj swoich wałków w których masz 3 dźwięki raptem... zresztą pewnie i tak jedziesz na jakimś gotowym zmixowanym proju zmieniając tylko midi... hah możesz mi dupe powąchać jak ci pozwole <peace>
PS a pamiętaj że cała rozmowa wzięła się o twój zajebiście spreparowany cytat
No sorry ale te było do Łejwa , bo on się wcina w rozmowę komentując mój komentarz.
Chłopie popraw mixa , bo ci leży a nie się wdajesz w dyskusję
Hmm mi jakoś muzyki nikt nie robi
Także ja Cię proszę o cofniecie tych słów co na mnie padły , bo to do Ciebie nie było
Rejestracja: 2008-08-17, 19:17 Posty: 934 Miejscowość: Kłodawa Postawił: 322 piw(a) Otrzymał: 259 piw(a)
Soft: FL8, Ableton 8,
Gatunki muzyczne: Funky, Soulful, Disco, Progressive House
Ulubiony producent: Hed Kandi,Grant Nelson, Junior Jack, Raul Rincon, Glenn Morrison, Deadmau5, Adam K & Soha
Hmm domyślam się, że z tym mixem było do mnie Wiem mój mix jest słaby Zamierzam się w niedalekiej przyszłości za niego wziąć... Btw. Wolny kraj - demokracja mogę wdać się do dyskusji o czym chce i jak chcę nawet nie znając się na tym i ch*j Ci do tego pzdr.
_________________ http://www.myspace.com/69Davepl
Jakieś pytania ?? Piszcie !! zawsze będe starał się odpisać ;)
Rejestracja: 2008-10-31, 10:21 Posty: 437 Miejscowość: Śląsk/Tychy/Międzyrzecze Postawił: 349 piw(a) Otrzymał: 718 piw(a)
Soft: FL Studio 9.5
Gatunki muzyczne: Electro/House, Fidget/House, Minimal/Techno, Dubstep
Ulubiony producent: nieważny wykonawca, ważne jest przesłanie utworu...
slawo widze, że stif ma nie tylko problemy z cytowaniem ale i z adresowaniem wypowiedzi, bo dla mnie to o tym mixie to centralnie do Ciebie
_________________ jeżeli kochasz, czas znajdziesz zawsze, nie mając nawet ani jednej chwili Doda antytalent, Mandaryna antytalent, g**** w tym kraju sprzedaje się wspaniale...
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum