No ot teraz polecimy informacja na temat 10 urodzin 139 Multi Club
Już dziś mogę zdradzić kilka szczegółów naszej imprezy. Mogę również podać datę i życzyć powodzenia każdemu klubowi który tym razem będzie chciał przebić nas i zrobić nam na złość. W tym temacie przyrzekam że będziemy bezkonkurencyjni bo będzie to dotychczas największa impreza jaka odbyła się dla danego klubu. Takiej nie było w Polsce. Co do wykonawców to co jakiś czas będziemy informować o kolejnych gościach. Ale może zapowiem jak to ma wyglądać. Główna impreza będzie na zewnątrz. Duża wypas scena i event jak się patrzy. Ma nic nie brakować Na wypadek deszczu postaramy się o zadaszenie dla kilku tysięcy główek. Impreza na 100 zacznie się już w godzinach popołudniowych mniej więcej o 18.00 a będzie to 3 czerwca 2010 roku. Przypominam że jest to dzień przed Świętem Bożego Ciała ! Prawdopodobnie impreza na zewnątrz zakończy się o 2 może 3 i rozpocznie druga dodatkowa w klubie która będzie niespodzianką. Problem w tym że to będzie osobna impreza inaczej biletowana o czym dowiecie się wkrótce. Tu też trzeba liczyć się z tym że bilet na główna imprezę na zewnątrz może nawet kosztować 60 zł co i tak jest śmieszne bo tylko za jedną z z tych gwiazd które zagrają trzeba zapłacić 100zł lub więcej w innym miejscu Ale to nie chodzi tylko o muzykę tylko o przygotowanie imprezy. Dodatkowa impreza to pewnie koszt 15 zł ale myślę że z tej opcji skorzystają Ci którzy nie znają klubu a będą z daleka. Impreza ma trwać do białego rana. Zakładam to że jak się o 6 skończy to będzie dobrze. Będą dodatkowe atrakcje ale oficjalnie kampania reklamowa wystartuje w marcu 2010 więc musicie poczekać.
Skopiowalem z 4neo nie che mi sie przepisywac
ogolnie gadalem dzis z edim (wiecej bd wiedzial w srode) mialbyc tiesto ale nie doszlo do podpisania umowy ja sie ciesze ogolnie edy sam nie che zdradzic line upu dopuki nie bd mial podpisanego papieru(co mialo nastapic dzisiaj)
Maja byc artysci House wi EH i Trance
Impreza jest gruba bedzie reklamowanba na Slowacji , za 60 zlotych bd mogl uslyszec nartystow za ktorych trzeba dac 100++
Wmiare dalszych informacji bede uzupelnial post !
Ja tam bede ! a TY?
[youtube]kBlHs3IebIU[/youtube]
_________________ [url].................[/url] Wszyscy leżymy w rynsztoku. Ale niektórzy z nas sięgają po gwiazdy.
— Oscar Wilde
Ostatnio edytowany przez Pschemo, 2010-03-28, 14:53, edytowano w sumie 1 raz
no to ja już sobie booking na czerwiec muszę rozpisywać ?? dobra niech będzie powiedz ediemu że mogę zagrać razem z Cytrynką i jeszcze jednym kolesiem gdzieś tak ok 23-1 w nocy na main stage'u
ja będę na tej imprezie zapewne ! na 100 ATB bedzie i Guetta też na 90 % a sumie ma być 6 wykonawców światowego formatu! za pewne trzecim będzie gość którego nie ma na liście, czyli Artento Divini czyli exclusive resident clubu 139! btw najbliższa impreza z Artentem już 13 lutego, zagoszczą też w tym dniu Ernesto vs Bastian
Temat postu: Re: 10 urodziny 139 Multi Club [czerwiec]
Wysłany: 2010-02-16, 19:00
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
z tego co wiem to wejście ma kosztować około 65zł dość dużawo, oczywiście wszystko będzie się działo na polku gdzieś obok klubu a pewnie tą największą gwiazdą eh czy coś będzie Davidek lub R.I.O bo to oni rządzili chyba radiem 2009 i nie tylko
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum